Monthly Archives: lokakuu 2012

Pikkujouluretki Ypäjälle ja Vuoden 2012 palkitsemiset!

Huittisten Seudun Ratsastajat järjestävät pikkujoulumatkan Ypäjälle seuraamaan joulutunnelmissa kilpailtavaa Tähtifinaali kilpailua lauantaina 8.12.12!

 

Kilpailuareenoita koristavat joulukoristeet ja joululaulujen tunnelmassa kilpaillaan sekä koulu- että esteluokissa! Luokkien välissä on myös väliaikaohjelmaa.

 

Tapahtuman aikataulu on vielä avoin, joten tarkkoja aikatauluja emme vielä osaa sanoa. Lähtö tapahtuu kuitenkin aamupäivän aikana ja paluu alkuillasta. Ilmoitamme aikataulut heti kun ne selviävät. Lähtö 8.00 ja paluu n.16.00.

Matkalla Hevosopistolle pysähdymme yhteen/kahteen hevosvarustemyymälään. Mahdollisesti myös muuta ohjelmaa, tilatutustumisia yms.

 

Matkan hinta on jäseniltä 15 e, ei jäseniltä 20e. Kaikki perheet, kaverit, serkut, naapurit rohkeasti mukaan!

 

Alle 13-vuotiailla tulee olla huoltaja mukana matkassa,

13 -18-vuotiailta keräämme vanhempien lupalapun retkelle osallistumisesta.

 

Lupalappuja löydät 1-tallin oleskelun pöydältä ja ne voit palauttaa seuran seuraavien kaksien kisojen yhteydessä ke 24.10 tai su 25.11 kilpailukansliaan. Tai sitten Jutalle.

 

Bussimatkalla hoidamme seuran syyskokouksen ja kerromme tulevan vuoden suunnitelmista.

 

Takaisin tallille tullessamme seura ja talli tarjoavat jäsenilleen Joulupuuron kokoustiloissa ja samalla palkitsemme kaikki Cup – kilpailu ja muut menestyjät.

Puurojuhlan yhteydessä myös pikkupaketit laitetaan jakoon, muista tuoda omasi J

 

Lisätiedustelut Jutalta tai muilta seuran hallituksen jäseniltä.

 

SITOVAT Ilmoittautumiset 1-tallissa olevaan listaan tai puhelimitse 050 4080 747 , merkitse rastilla/ilmoita myös osallistutko puurojuhlaan retken päätteeksi.