HSR

Tervetuloa Huittisten Seudun Ratsastajien kotisivuille! Lue lisää »

Yhdistys

Huittisten Seudun Ratsastajat on Huittisissa toimiva yhdistys, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Tuorin Ratsutilan kanssa. Lue lisää »

Toimintaa

Huittisten Seudun Ratsastajat järjestää monipuolisesti toimintaa jäsenilleen yhdessä Tuorin Ratsutilan kanssa. Lue lisää »

 

Liity jäseneksi

Huittisten seudun ratsastajien jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä seuran jäsensihteeriin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Ilmoita jäsensihteerille (yhteystiedot sivun alareunassa) nimesi, henkilötunnuksesi (tarvitaan vakuutusta ja mahdollisia osoitteenmuutoksia varten), lähiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite ei ole pakollinen, mutta ilmoittaessasi sen saat seuraan toimintaan liittyviä tiedotteita muutaman kerran vuodessa. Mikäli olet aikaisemmin kuulunut toiseen ratsastusseuraan, ilmoita myös ID-tunnukseksi. Tunnuksen löydät jäsenkortin takapuolelta.

HSR:n jäsenenä saat mm. jäsenkortin, tapaturmavakuutuksen sekä Hippos-lehden kahdeksan kertaa vuodessa. HSR järjestää jäsenilleen myös erilaisia retkiä ja tapahtumia. Lisätietoja jäseneduista sekä muun muassa tapaturmavakuutuksen kattavuudesta löydät Suomen Ratsastajain Liiton sivuilta.

 

Jäsenmaksut vuonna 2018

Jäsenlaji Jäsenhinta (€)
Seniori 55,00
Juniori (alle 18 v.) 50,00
Perhejäsen seniori 27,50
Perhejäsen juniori 25,50
Kannatusjäsen 10,00

 

 

Perhejäsenet eivät saa Hippos-lehteä, kansallista kilpailulupaa, eivätkä toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenyys edellyttää, että vähintään yksi perheenjäsenistä on seuran varsinainen jäsen (seniori tai juniori).

 

HSR:n jäsensihteerinä toimii Henna Kaunismaa

Puhelin 050 502 3509, sähköposti henna.kaunismaa [a] gmail.com